Kesäretki Korkeasaareen

Korkeasaari

Tänään tehtiin perheen kanssa vapaapäivän kunniaksi pieni kesäretki Korkeasaareen. Tosiaan ehkä alkuun hyvä mainita että meidän perheeseen kuuluu minun lisäksi ihana aviomies, kaksi rakasta lasta sekä meidän Veeti koira joka ei kylläkään tullut mukaan Korkeasaareen. Meidän on pitänyt käydä korkeasaaressa jo jonkin aikaa ja vihdoin saatiin vapaapäivät sopimaan yhteen niin toteutettiin retki.

Ostettiin liput ennakkoon Korkeasaaren verkkokaupasta ja säästettiin muutama euro. Mielestäni lipun hinnat on ihan järkevällä tasolla toisin kuin esimerkiksi huvipuistoissa. Aikuisten lippu maksoi 12€ ja lasten liput 6€.

Lapset oli aivan fiiliksissä eläinten näkemisestä ja pakko myöntää että itsekkin olin. Olen käynyt Korkeasaaressa viimeksi noin kymmenen vuotta sitten joten oli mukava nähdä että palvelutkin on kehittynyt positiivisesti. Vietettiin loppujen lopuksi paikanpäällä aikaa melkein viisi tuntia joten näkemistä kyllä riitti. Kannattaa pakata mukaan omat eväät koska syöminen paikanpäällä ei ole ihan ilmaista isommalla porukalla.

Suosittelen vierailua ainakin pääkaupunkiseudulla asuville jolloin päiväretki onnistuu näppärästi.

-M

Leave your comment