Seksileluja ja säpinää.

Me ollaan oltu miehen kanssa aina aika avoimia meidän parisuhteen seksiasioista ja kerrottu toisillemme kaikki fantasiat ja mieltymykset yms punastelematta. Ollaan myös suhteen alkuaikoina leikitty aika paljon roolileikkejä ja käytetty makuuhuoneen puolella melkoista leluarsenaalia seksin monipuolistamisessa. Nyt on oikeestaan viimeiset muutaman kuukautta ollut seksin suhteen vähän hiljaisempi vaihe mikä johtuu varmaan pitkälti lapsista. Ei sitä aina vaan jaksa, huvita ja kiinnosta samaan aikaan. Tänään keskusteltiin hieman asiasta ja sovittiin että hankitaan molemmat seksilelut soolohommiin ja katsotaan jos myös yhteiset halut siitä pikkuhiljaa heräisi taas eloon.

Mun viime leluostoksesta on jo jonkin verran aikaa ja se oli muistaakseni jokin suht tehoton vibraattori jota käytin kerran kaksi ja heitin sitten laatikon pohjalle pölyttymään. Tällä kertaa ajattelin napata jonkun vähän pitkäikäisemmän vibran. Hintahaitarikin voi olla vähän isompi koska isäntä lupasi maksaa hankinnat 😀 Olen nyt ollut vähän kahdenvaiheilla että tarttuisinko tollaseen aika jännän malliseen Vive – Enoki vibraattoriin vai vähän perinteisemmin muotoiltuun Vive – Omba luksusvibraattoriin. Noita vibraattoreita oon katsonu täältä Libido.fi kaupasta.

Mies haluaa tuollaisen Fleshlight tekopimpsan. Olin joskus hieman skeptisempi noiden tekopimppojen suhteen mutta oon sittemmin miettinyt että eipä ne sen kummoisempia kapistuksia taida olla kuin nuo meidän naisten vibraattoritkaan 😀 Tosiaan nuohan on nykyään aika viimeisenpäälle tehtyjäkin ilmeisesti ainakin mitä noita miehen esittelemiä Fleshlight pimppoja katselin.

Jos jollekkin tulee joku hyvä suositus mieleen niin kommentoi ihmeessä. Oon lelujen kanssa melko kokenut mutta aina voi oppia lisää 🙂

-M

Leave your comment